top of page

muuttamassa?

onko yrityksesi päättänyt muuttaa? onko tila jo löytynyt?

 

nykyisen toimitilan ongelmat saavat usein suurimman huomion uutta tilaa etsittäessä. liikkeelle kannattaa kuitenkin lähteä kartoittamalla nykyiset toimintatavat suunnittelijan johdolla. asiantuntija pitää huomion nimenomaan tilankäytössä sekä työsekentelytapojen ja toimintojen tukemiessa. työntekemisen tapojen muuttuessa olisi tuhlausta siirtää vanhentuneet toiminnot paikasta toiseen – muutossa on aidon muutoksen mahdollisuus!

 

ota yhteyttä ja pyydä meitä tekemään maksuton kartoitus yrityksenne tilatarpeista!

 

kasvamassa?

mietittekö muuttamista? loppuuko lattiapinta-ala kesken ja hidastavatko seinät yrityksen kasvua? onko brändinne ja/tai strategianne uudistumassa?

 

muutto on kallis projekti ja “Sen Oikean" uuden tilan löytäminen usein hidasta. muuttamalla nykyiset työtilat joustaviksi, mahdollistuvat nopeatkin rekryt ja saatte lisäaikaa ja eväitä uuden tilan valintaan. työtä tehdään usein joustavasti ja päivät rakentuvat tiimityön, keskittymistä vaativan työn ja asiakastapaamisten kesken. jakamalla tiloja uudelleen palvelemaan useita toimintoja yhtäaikaa, saadaan neliöt hyötykäyttöön!

 

 

palvelut yrityksille

muutos!
radikaali muutos voi olla henkilöstölle vaativa ja uudet järjestelyt pelottavia. siksi ammattitaitoinen suunnittelutoimisto on johdon tukena myös viestimässä uusien ratkaisujen syitä ja etuja työntekijöille.

 

kartoituskäynti on maksuton, kerromme mielellämme lisää niin työympäristön kehitysmahdollisuuksista kuin henkilöstön tukemisesta muutoksen aikana!

space LAB oy      |  tykistönkatu 9A  |  00260 helsinki, finland    info@spacelab.fi  |  tel +358 40 511 7072   
www.spacelab.fi   |  Y-tunnus/VAT FI21864051
 

palveletko tai kehitätkö?
onko sinulla palvelu(muoto), jota haluat kehittää?

me parannamme prosessit sekä muodon ja kehitämme käyttäjälähtöisen konseptin!

 

tarvitsetko käytännön työkalun kehittääksesi sisäisiä toimintoja?

me konseptoimme ja suunnittelemme sen!

bottom of page